Certificering: kwaliteit en zekerheid

Bij Agridienst bent u er van verzekerd dat de zaken op arbeidsrechtelijk, Arbo-technisch, fiscaal en juridisch gebied prima geregeld zijn. Dankzij ons lidmaatschap van de Nederlands Bond van Bemiddelings- en Uitzendbureaus (NBBU), NEN-4400-1 en VCU-certificering.

NBBU

Wij zijn lid van de NBBU (Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen) De NBBU is dé brancheorganisatie van professionele intermediairs op de arbeidsmarkt, met name in het MKB. Ondernemingen die lid zijn voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen op het gebied van administratie en organisatie en volgen de NBBU-cao. Deze cao biedt opdrachtgever en uitzendkracht concrete voordelen:

  • Agridienst kan een uitzendkracht 4 jaar flexibele contracten aanbieden.
  • De NBBU-cao hanteert vanaf dag één het loon dat de sector van de inlener van toepassing is. Dit voorkomt ongelijkheid tussen vaste medewerkers en uitzendkrachten op de werkvloer.

Welke voordelen heeft ons lidmaatschap van de NBBU voor u als opdrachtgever, dit kan je lezen in deze brochure.

Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.nbbu.nl

VCU

Wij als Agridienst  vinden het belangrijk dat medewerkers goed geïnstrueerd worden over de veiligheid op de werkplek en wij stellen personeel ter beschikking aan VCA gecertificeerde bedrijven.  Sinds een aantal jaar heeft Agridienst het VCU-certificaat,  dit betekent dat ons VG-beheersysteem op orde is en wordt gehouden.

Het VCU-systeem is net als VCA ondergebracht bij de onafhankelijke Stichting Samenwerken Voor Veiligheid (SSVV). Twee organen binnen de SSVV zorgen voor de juiste procedures en toepassing van het systeem: het Centraal College van Deskundigen VCA en de Werkgroep VCU.

Zie hierbij ons geldige VCU certificaat.

SNA-Keurmerk

Agridienst  is in het bezit van het SNA-keurmerk en voldoet daarmee aan de gestelde eisen in het SNA-schema (o.a. de eisen in NEN 4400-1 norm.)

Het SNA-keurmerk is ontwikkeld om de risico’s van inleners van arbeid en opdrachtgevers van werk te beperken. Op basis van de huidige wetgeving lopen deze partijen het risico dat zij aansprakelijk worden gesteld voor verplichtingen uit arbeid die door de uitlener of (onder)aannemer niet zijn voldaan.

Per 1 juli 2012 geldt er een fiscale vrijwaring inzake de inlenersaansprakelijkheid. Dit betekent dat inleners die werknemers inlenen van een uitzendbureau met het SNA-keurmerk gevrijwaard kunnen worden van eventuele aansprakelijkheidsstelling door de Belastingdienst ten aanzien van niet betaalde loonheffingen en omzetbelasting door de uitlener.
De voorwaarden voor vrijwaring zijn te vinden in de ‘wijziging leidraad invordering 2008’ van 27 juni 2012.

Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar de website: www.normeringarbeid.nl

Voor een bezoek dient u vooraf een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken.

 

Privacystatement

Agridienst Uitzendbureau Prins Reinierstraat 12 4651 RZ Steenbergen NB

Tel. 0167 - 56 35 00 Fax X steenbergen@agridienst.nl   Route