Historie

Agridienst is in 1998 opgericht door Leo Heijmans. Het bedrijf is vanuit een voormalig akkerbouwbedrijf ontstaan en vanuit hier is de dienstverlening ontstaan in de agrarische sector. Deze vraag werd steeds groter en in 2002 is dan ook het kantoor gebouwd aan de Hoogstaat 7 te Steenbergen waar we nu nog steeds gevestigd zitten. In 2003 is de eerste vaste medewerker Kees Aarden aangenomen en in 2004 volgden Jacq van Kaam.  In 2010 is Ariën Heijmans binnen het bedrijf mee gaan werken en hij heeft het familiebedrijf in 2012 overgenomen. Op dit moment werken we met 5 medewerkers op kantoor.

 

Vast aanspreekpunt
Door onze gedegen en betrouwbare manier van werken hebben wij een uitstekende naam opgebouwd. Dagelijks werkt ons ervaren team er hard aan om die reputatie in stand te houden. Daarbij zijn we een vast aanspreekpunt voor zowel de klant als onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plaats wordt ingezet en ondersteunen onze relaties op het gebied van personeelszaken.

 

Het team

Ariën Heijmans - Directeur
Ariën Heijmans - Directeur

Ariën is opvolger van vader en oprichter Leo Heijmans. Hij is sinds 2012 eigenaar van Agridienst en zal dit groeiend familiebedrijf voortzetten. Ariën is het gezicht achter het bedrijf en is eindverantwoordelijke voor de uitzendonderneming. Hij is veel te vinden op de werkvloer bij de klanten om contacten te onderhouden en nieuwe contacten te leggen voor zowel potentiële klanten als voor nieuwe vakbekwame medewerkers. Hij heeft veel ervaring opgedaan in de praktijk en staat daar dus ook met twee voeten in. Daarnaast is hij actief bij verschillende regionale ondernemersclubs en steekt graag de handen uit de mouwen op het agrarische bedrijf.
Speerpunten: korte lijnen, de juiste persoon op de juiste plaats, praktische denk- en werk wijze.

Kees Aarden - Bedrijfsleider / Personeelsplanning
Kees Aarden - Bedrijfsleider / Personeelsplanning

Sinds de oprichting van Agridienst is Kees al betrokken bij het uitzendbureau en sinds 2003 fulltime werkzaam als bedrijfsleider.
Vanaf kantoor heeft hij veel contact met zowel de werknemers, klanten en leveranciers en is het eerste aanspreekpunt voor de personeelsplanning en verkoop binnendienst.
Bovendien heeft Kees de eindverantwoordelijkheid over de personeels-, salaris- en financiële administratie.
Een medewerker met veel ervaring binnen het bedrijf en de sector, die houdt van snel schakelen en er een praktische denk- en werkwijze op na houdt.

Jacq van Kaam - Vertegenwoordiger
Jacq van Kaam - Vertegenwoordiger

De schakel tussen klant en organisatie. Voor nieuwe klanten, als het gaat om advies en afspraken m.b.t. onze diensten en tevens onderhoud hij de relatie met bestaande klanten. Begeleidt ook sollicitatieprocedures bij wervingsopdrachten, en leerwerktrajecten. Jacq is als veiligheidscoördinator het eerste aanspreekpunt met betrekking tot onze VCU-certificering. Hij heeft een achtergrond met ruime praktische kennis en weet dan ook waar hij over praat.

Joyce Musters - Salarisadministratie
Joyce Musters - Salarisadministratie

Joyce houdt zich bezig met de gehele salarisadministratie van onze medewerkers en alle ondersteunende administratieve zaken die daarbij komen kijken. Ook verzorgt zij veel taken in de financiële- en personeelsadministratie. Haar vaste werkdagen zijn maandag (in de even weken), dinsdag, woensdag en donderdag.

Lonneke Ardon - Intercedente
Lonneke Ardon - Intercedente

Lonneke werkt bij ons als intercedente en is voornamelijk bezig met de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Daarnaast zorgt ze ook voor het gehele traject van de sollicitatieprocedure tot plaatsing van de medewerkers. Haar vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Leo Heijmans - Oprichter
Leo Heijmans - Oprichter

Leo heeft in 1998 Agridienst opgericht en heeft zich sinds een aantal jaren teruggetrokken vanuit het bedrijf. Wel is Leo nog als adviseur beschikbaar binnen het team en door zijn vele ervaringen in het bedrijfsleven ook zeker een meerwaarde voor het gehele bedrijf.

Voor een bezoek dient u vooraf een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken.

 

Privacystatement

Agridienst Uitzendbureau Hoogstraat 7 4651 VA Steenbergen NB

Tel. 0167 - 56 35 00 Fax 0167 - 56 24 29 steenbergen@agridienst.nl   Route