Historie

Agridienst is in 1998 opgericht door Leo Heijmans. Het bedrijf is vanuit een voormalig akkerbouwbedrijf ontstaan en vanuit hier is de dienstverlening ontstaan in de agrarische sector. Deze vraag werd steeds groter en in 2002 is dan ook het kantoor gebouwd aan de Hoogstaat 7 te Steenbergen. In 2003 is de eerste vaste medewerker Kees Aarden aangenomen en in 2004 volgden Jacq van Kaam.  In 2010 is Ariën Heijmans binnen het bedrijf mee gaan werken en hij heeft het familiebedrijf in 2012 overgenomen. Per 1 februari 2022 is Ariën op de achtergrond actief.  Vanaf juli 2023 is ons kantoor gevestigd aan de Prins Reinierstraat 12 te Steenbergen. Op dit moment werken we met 6 medewerkers op kantoor.

 

Vast aanspreekpunt
Door onze gedegen en betrouwbare manier van werken hebben wij een uitstekende naam opgebouwd. Dagelijks werkt ons ervaren team er hard aan om die reputatie in stand te houden. Daarbij zijn we een vast aanspreekpunt voor zowel de klant als onze medewerkers. Wij zorgen ervoor dat de juiste persoon op de juiste plaats wordt ingezet en ondersteunen onze relaties op het gebied van personeelszaken.

 

Het team

Kees Aarden - Accountmanager / personeelsplanning
Kees Aarden - Accountmanager / personeelsplanning

Sinds de oprichting van Agridienst is Kees al betrokken bij het uitzendbureau en sinds 2003 fulltime werkzaam. Hij is het eerste aanspreekpunt voor de personeelsplanning en is regelmatig te vinden op de werkvloer bij de klanten en medewerkers om contacten te onderhouden en nieuwe contacten te leggen voor zowel potentiële klanten als voor nieuwe vakbekwame medewerkers. Kees heeft veel ervaring binnen het bedrijf en de sector, die houdt van snel schakelen en er een praktische denk- en werkwijze op na houdt.

Joyce Musters - Salarisadministratie
Joyce Musters - Salarisadministratie

Joyce houdt zich bezig met de gehele salarisadministratie van onze medewerkers en alle ondersteunende administratieve zaken die daarbij komen kijken. Ook verzorgt zij veel taken in de financiële- en personeelsadministratie. Haar vaste werkdagen zijn maandag (in de even weken), dinsdag, woensdag en donderdag.

Lonneke Ardon - Intercedente
Lonneke Ardon - Intercedente

Lonneke werkt bij ons als intercedente en is voornamelijk bezig met de werving en selectie van nieuwe medewerkers. Daarnaast zorgt ze ook voor het gehele traject van de sollicitatieprocedure tot plaatsing van de medewerkers. Haar vaste werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Bram Gabriëls - Werving & selectie / Planning
Bram Gabriëls - Werving & selectie / Planning

Bram houdt zich bezig met werving en selectie en de personeelsplanning.

Voor een bezoek dient u vooraf een afspraak te maken, zodat we voldoende tijd voor u kunnen vrijmaken.

 

Privacystatement

Agridienst Uitzendbureau Prins Reinierstraat 12 4651 RZ Steenbergen NB

Tel. 0167 - 56 35 00 Fax X steenbergen@agridienst.nl   Route